Objave v medijih

Roke, ki zdravijo papeža

Dnevnik 12.03.2003

"Roke, ki zdravijo papeža. Pranoterapevt Tomič dosega s svojim zdravljenjem neverjetne rezultate." 

 

pdfOgled članka1.92 MB

Čudežne roke Veseljka Tomića

Kaj

"Fanika iz Laškega je spregledala. Nejeverjni Tomaž Zlatko z išijasom. Ana ne pozna več vnetja sinusov. Tudi Katarina Srebotnik je iskala pomoč pri Veseljku. Hčerka ne jeclja več."


pdfOgled članka6.71 MB

Moč zdravilnega dotika

Viva junij 2006

"Zdravljenje z bioenergijo je preprosta tehnika dotikanja oziroma polaganja rok na telo ali v njegovo neposredno bližino, ki je del tradicionalnega, naravnega zdravilstva".


pdfOgled članka 6.60 MB

Mož, ki z rokami preganja bolečino

Nedeljski dnevnik 13.12.2002

"Veseljko Tomič najprej še sam ni verjel, da lahko pomaga drugim - Zaradi njega so v Italiji morali spremeniti lestvico, ki prikazuje bioenergijsko moč, najprej pa so celo mislili, da so se jim pokvarile aparaturje." 

 

pdfOgled članka8.21 MB

Zdravljenje z bionergijo - vibracijska pot do zdravja

Karma plus

"Bioenergija je vibracijska pot do zdravja. Bioenergija ali prana je življenska energija, ki ima že splošno sprejeto definicijo, da je univerzalna energija in je vsepovsod, v nas in vsem, kar nas obdaja." Ogled članka

 

pdfOgled članka1.62 MB

Z bioenergijo do otroka

Novi tednik

"Z bioenergijo do otroka. Sliši se neverjetno, da je mogoče tudi prepreke pri zanositvi reševati na drugačen način, ne le z dolgotrajnim ginekološkim zravljenjem in številnimi biomedicinskimi posegi."


pdfOgled članka8.95 MB

Pri neplodnosti lahko pomaga tudi bioenergija

Naša žena maj 2008

"Med njegovimi bolniki so bili znani Slovenci, Helena Blagne Zaman, Vinko Šimek, Branko Djurić Djuro, Franci Slak … Uspešno je pomagal številnim športnikom, denimo teniški igralki Katarini Srebotnik, skakalcu Gregorju Cankraju, košarkarju Zaleteru, veslaču Janezu Klemenčiču, Luka Špiku, Iztoku Čopu …"


pdfOgled članka4.57 MB

Pranoterapija

Elle 1.12.2005

"Veseljko Tomič se je uravnovešanja človekovega energetskega polja, ki naše telo obdaja kot žarnico lastna svetloba, učil na Inštitutu za raziskavo bioenergije v Milanu. Ob merjenju njegovega bioenergetskega potenciala so odpovedale naprave."


pdfOgled članka2.12 MB

Energija za vse

Zdravje 2007

"Ema Vranc iz Nove Gorice se je rodila mesec dni prezgodaj. Vsakih 14 dni je bila bolna, imela je številna vnetja, pljučnico, angine in visoko vročino, ki je segla do 41 stopinj Celzija. Tudi zdravljenje z antibiotiki ni več pomagalo, in ko je bilo vse že videti brezupno, sta se po pomoč zatekla k bioenergetiku."

 

pdfOgled članka3.15 MB

Ne zapravljaj moči za včeraj ali jutri

Astro Novice 17.09.2004

"Namen pomoči z bioenergijo je v človeku vzpostaviti tako energijsko ravnovesje, da si telo zmore poslej pomagati samo in si sproti utrjevati zdravje."


pdfOgled članka3.44 MB

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com