Izkušnje

Spregledala

V začetku poletja 1995 je bilo, ko so ji zdravniki ugotovili, da ima Fanika O. iz Laškega na desnem očesu glavkom (zelena mrena). Pa to še ni bilo dovolj. Glavkomu je sledil še očesni infarkt in Fanika na oko nenadoma ni nič več videla. Samo temo.

 

Zdravniki so ji dejali, da tako pač je in da ji vida ne morejo povrniti. Priznava,da je bila obupana, puške pa ni vrgla v koruzo. Začela se je zanimati za različne druge oblike zdravljenja. Tudi bioenergetiki so jo začeli zanimati. Prav takrat le bila na radiu oddaja, katere gost je bil bioenergetik in pranoterapevt Veseljko Tomić, ki že leta uspešno pomaga Slovencem v težavah. Poklicala je v oddajo, dobila zvezo in povedala, kakšne težave ima. Veseljko jo je povabil k sebi, češ da bosta videla, kaj se da narediti.

Celotna zgodba

 

Hudo zbolela na želodcu

Pri rosnih 18 letih sem hudo zbolela na želodcu.. Ves čas od takrat je šlo samo navzdol in zdravnica mi je pri 21 letih rekla, da če se bo zdravje tako drastično slabšalo, ne bom dočakala svojega 30 leta. Vsa tista zdravila niso skoraj nič pomagala, le rahlo so mirila bolečino, slabost, dejanskega stanja pa ni izboljševalo. 

 

Celotna zgodba

 

Ponavljajoča se vnetja ušes

Moja 5 letna hči je imela ponavljajoča se vnetja ušes. Enkrat tudi tako močno, da je prišlo do izliva in poka bobniča. Mnoge noči smo prebedeli, ker je jokala od neznosnih bolečin. Zdravniki so ji vedno znova predpisovali antibiotike, vnetja pa so se ponavljala. Bila sem že čisto obupana. 

 

Od sodelavke sem dobila telefonsko številko gospoda Tomiča, saj je imela zelo pozitivne izkušnje z njim in ji je resnično pomagal pri njenih zdravstvenih težavah.

 

Nekako sem verjela v njega, da bo pomagal mojemu otroku. In res, bila je na sedmih zaporednih terapijah v presledkih enega tedna, in vnetja so izginila... Antibiotikov ne poznamo več. Občasno jo še preventivno odpeljemo na kakšno terapijo, sploh takrat ko ji malo pade odpornost in če jo začnejo bolet ušesa, vendar vnetij ušes več ni.

 

Že več kot dve leti je moja punčka zdrav in zadovoljen otrok. Jaz pa sem srečna, saj zdravi otroci so naše največje bogastvo. Res hvala gospodu Tomiču za njegovo čudežno moč....

 

Sanja P., zadovoljna mamica

 

Reumatski artritis

Imam diagnozo reumatski artritis in so mi zdravniki predpisali zdravilo Medrol. Morda zaradi močnih doz zdravila zgodilo se je da je moje spanje postalo vse slabše in slabše. Slišal sem dobra priporočila od drugih ko so imeli izkušnje z bioenergetskimi terapijami g.Tomića.

Celotna zgodba

 

Išijas

Zlatko priznava, da je nejeverni Tomaž, kar se bioenergije, in kot pravi on, podobnih coprnij tiče. Zmeraj je verjel samo v uradno medicino, vse drugo pa se mu je zdelo lari fari.Potem pa je imel težave z išijasom. Bolečine so bile tako močne in nevzdržne, da je vendarle prisluhnil prijatelju, ki je hvalil Veseljka Tomića, bioenergetika in pranoterapevta, češ kako zlate roke ima in kako pomaga bolnikom.

 

Zlatko se je odpravil k Tomiću in mu že takoj na začetku povedal, da pravzaprav nič ne da na tako zdravljenje, da ne verjame v bioenergijo. Gospod Tomić se je samo nasmehnil in dejal, da to sploh ni važno, samo da pomaga. In da ima raje ljudi, ki mu v obraz povedo, kaj mislijo, kot takšne, ki se na zunaj delajo, da verjamejo, v resnici pa dvomijo.

 

Že po prvi terapiji sem se boljše počutil. čeprav moram priznati, da me je prvič zelo bolelo. Ampak Veseljko Tomić me je prepričal, da je to potrebno, da mi mora marsikaj naravnati in uravnati in da je moja bolečina znak, da bo bolje. Res se je stanje po šestih, sedmih terapijah popravilo. Res je, da me še kdaj boli, ampak te bolečine so v primerjavi s tern, kako me je bolelo pred terapijami, mačji kašelj. Priznati moram, da sem ob tern začel verjeti v to, da je nekaj res na tern in da ima čudežno moč v rokah. Še posebno ko sem se na vratih srečeval tudi z znanimi Slovenci, ki so prihajali po pomoč k Veseljku Tomiću in se zadovoljni ter nasmejani vračali s terapije. Zdaj seveda tudi sam takim, ki imajo težave, priporočam obisk pri Tomiću," pravi Zlatko K.

 

Zlatko K. iz Migojnice pri Žalcu

 

Popolnoma zlepljeni ter rahlo otečeni veki

24.6.2011 se nama je rodil najin sonček z imenom Ema. Ema se je rodila zdrava, skozi njeno odraščanje sva opazila, da ima najina punčka težave z levim učkom. Vsak dan oz. jutro je imela oko popolnoma zlepljeno ter rahlo otečeni veki, modrikaste barve. Vsako jutro sva ji izpirala oko s kamiličnimi obkladki, vse dokler se ji oko ni odprlo. Stanje se je z dneva v dan slabšalo. Vse skupaj je izgledalo, kot zaspanček, ki je segal od enega konca očesa do drugega. Trudili smo se na vse pretege ohraniti oko čisto, vendar se ji stanje žal ni popolnoma nič izboljšalo. Odločili smo se obiskati zdravnika.

 

Zdravnica je ocenila, da gre za zamašen solzevod in najini punčki predpisala antibiotično mazilo.V upanju k izboljšanju njenega malega učka, sva ji pridno, po navodilih nanašala mazilo. Po štirih mesecih se najini Emici ni stanje izboljšalo.

Celotna zgodba

 

Težave z depresijo

Imela sem težave z depresijo in psiho, seveda tudi s telesno težo, kar me vso življenje obremenjuje. Bila sem močno depresivna, potrta, ranljiva, nisem mogla fonkcionirat na nobenem področju.

 

Nekega dne nisem mogla vstati iz postelje, težko sem govorila, sploh nisem vedela kateri dan je...Nekaj casa jedla Asentro.. ni mi pomagala.... Naslednji dan, me mama klice iz sluzbe in mi rece mojca narocla sem te pri bioenergetiko v celju.... Mislila sem si svoje, saj mi nic nebo pomagalo...se kar sem bila jokava, potrta!

 

Nato je prisel dan, ki se dan danes ne morem verjeti da je vse to res... Ze po prvi pol urni terapiji sem cutila spremembe... Kako se postaviti na nazaj na noge, kako biti mocen... zdaj sem dala ze 9 terapijo skoz in sem kot prirojena!! Nimam vec nobenih tezav.. Njbol pomembno pa je da se dobro pocutis in ves da si nekaj vredn!! Tocno to sem iskala vso zivljenje..... Vasa terapija mi je sremenila nacin zivljenja, sem bol samozavestna, odlocna, disciplinirana, nasmejana....!!

 

Mojca B.

 

Hudi glavoboli

Ko se srečaš z boleznijo najprej poskušiš pri zdravnikih in če tam ne uspe moraš poiskati pomoč drugje.Tako smo se odločili za g. Veseljka. Namreč moj mož je iz Nizozemske in ko sva se poročila je prišel v Slovenijo kjer sva se odločila živeti. Sprva je bil moj mož je dokaj skeptičen. Imel je hude glavobole in so se tako stopnjevali da so postali vsakdanja mora. 

 

 Na Nizozemskem se je zdravil na vse načine in je med ostalim bil na nekakšnem zdravljenju kje so ga potapljali v neki komori in nič ni pomagalo. Po prvi terapiji je imel hudo reakcijo in sem se prestrašila kaj je zdaj narobe.Gospod Tomić je povedal da je to pričakovano ker je zadeva tako močna da je izzvala močno reakcijo.Po šestih terapijah je glavobol izginil in najino življenje je dobilo čisto novo dimenzijo.Najlepša hvala in upam da njegove moči bodo ostale še takšne naprej in da bo pomagal drugim tako kot je moji družini.

 

 Slavica iz Kozjanskega

 

Nespečnost in težave s srcem

Morda so bili res krivi živci, morda pa tudi ne, da sem nenadoma hudo zbolela. Ponoči nisem spala, slabo mi je bilo, vse me je bolelo in v meni je bil ves čas strah, da bom umrla. Ponoči, ko je čas za počitek in spanje, je meni uspevalo zaspati le za uro ali dve, pa če takrat nisem prav spala, pač pa sem ves čas lebdela, sanjala, skratka z menoj,je bilo vedno hujše. Tudi težave s srcem sem imela.
Bila sem pri zdravniku, ki me je poslal na bolniški dopust. Mesec dni sem bila doma, jedla sem različna zdravila z menoj pa je bilo vedno hujše. Nisem si upala biti sama doma. saj me je bilo strah, da bom umrla, da se ne bom mogla premikati kar sem doživljala se ne da opisati z besedami.

Celotna zgodba

 

Prirojena srčna napaka

"Ko sem bil star 13 let, sem prvič srečal Veseljka. Takrat so mi namreč zdravniki postavili diagnozo, in sicer prirojeno srčno napako. Mami je prišlo na uho, da v Celju (takrat še v hotelu Evropa) dela zelo dober bioenergetik, pa smo si rekli "zakaj pa ne" in smo se odpravili k njemu na mojo prvo terapijo.

 

Ko sem se odločal, ali naj grem ali vendarle ne, je v meni pretehtal nek glas, energija, ki me je nagnila na stran, da vendarle poskusim. Od takrat dalje je Veseljko moj "hišni zdravnik za krizne trenutke" :)

 

Ne le, da mi je veliko pomagal pri mojih težavah s srcem, namreč ko se je pri meni povečevala psihična obremenitev zaradi gimnazije, mature, kasneje pa težkega študija, mi je ogromo pomagal tudi pri krepitvi imunskega sistema, glavobolih, koncentraciji, spominu za učenje, težavah s hrbtenico in še in še. In še danes, ko sem že odrasel moški v zelo stresni in naporni službi, je Veseljko moj vir energije. Veliko pa mi pomeni, da sem eden izmed njegovih pacientov, s katerimi se energetsko dobro "čuti", zato venomer poudari, da ga ob terapiji še jaz malo napolnim z energijo.

 

V glavnem - Veseljko je car in ga priporočam vsem, pomaga vam lahko tudi pri težavi, za katero si nikoli ne bi mislili, da je to mogoče!"

 

Jasko M.

 

Gnojne angine

Imela sem velike težave z gnojnimi anginami. Prebolevala sem jih trikrat letno. Ob vsakem obisku pri zdravniku sem prejela antibiotik, kar me je počasi pričelo skrbeti. Ko sem o svojih težavah povedala sodelavki, mi je ta priporočala bioenergetika g. Tomiča iz Celja. 

 

Na začetku sem bila malce skeptična, ampak po njeni pozitivni izkušnji, sem se odločila in ga obiskala. Moram povedati, da sem bila zelo zadovoljna nad rezultati. Od takrat dalje nimam več težav z anginami. Če bi se mi pa ponovile, bi se zopet odločila za alternativno zdravljenje. Tako, da vam g. Tomiča na podlagi lastnih izkušenj priporočam.

 

Urška M.

 

Atopijski dermatitis in ponavljajoči se bronhitisi

Sin je alergik praktično od rojstva. Posledično je imel velike težave s kožo (atopijski dermatitis) in dihali (ponavljajoči se bronhitisi oz. začetek astme). Bioenergetika, gospoda Veseljka Tomića, je začel intenzivno obiskovati lani spomladi, terapijo jo imel enkrat mesečno, tri mesece.

 

Koža se mu je vidno izboljšala in zanjo praktično ne potrebuje nobenih zdravil več. Prav tako se mu je bistveno izboljšalo tudi stanje z dihali. Odkar smo v začetku zime terapijo pri bioenergetiku še nekajkrat ponovili, ni imel več bronhitisa. Za vzdrževanje stabilnega stanja občasno še obiskuje terapije. Kljub svoji starosti, 4 leta in pol, sta z gospodom Veseljkom postala velika prijatelja, tako da mu terapije ne koristijo samo glede zdravja in ampak tudi glede razpoloženja.

 

Aleksandra Š.

 

Migrene

Vsakdo, ki doživlja napade, ve, kaj je migrena in z njo povezana bolečina. 
Že več let sem živela s to težavo, ki se je kljub zdravilom nadaljevala. Obupala sem in ravno takrat sem dobila v roke nek časopis. V njem pa je bil članek o delu gospoda Tomića.

 

Poklicala sem ga in prijazen glas mi je dal vedeti, da sem se obrnila na pravi naslov. Že prvo srečanje z njim je bilo vzpodbudno in odrešujoče zame.
Po petih terapijah sem v dveh letih doživela le še dva napada migrene (več kot eno leto nobenega), pred tem pa sem napade dobivala tudi po dvakrat tedensko. Med tem časom so bile z nekaj terapijami uspešno odpravljene tudi boleč ine ramenskih sklepov.

 

Mislim, da gospod Veseljko Tomič ne rabi posebne reklame za svoje delo. Rezultati, ki jih dosega, so izjemni, in to je tisto, česar se skupaj s pacientom tudi najbolj veseli.
To je zanj tudi najlepše plačilo in naj ne bo strah vseh tistih, ki morda mislijo, da ceno kreira po svojih sposobnostih, kajti z denaijem se njegovih uslug ne da poplačati. V njem ni niti kančka materialista, ni slavospevov in ne bele halje, ki se je vsi tako bojimo.
Srečamo se le s čisto navadnim, preprostim in razumevanja polnim človekom, ki s tem, kar mu je bilo dano, deli z vsakim, ki si želi njegove pomoči.
Morda bo resnica, ki sem jo v kratkih besedah napisala o g. Veseljku Tomiću, pomagala izboljšati zdravje še komu, ki ga ze dolgo zaman išče.

 

Milka P. iz Vuzenice

 

Slabo srce

Imam 83,že dalj časa bolujem na srcu in imam težave z povišanim krvnim pritiskom. Pred tremi leti in pol so mi ugotovili da bi bilo potrebno narediti operacijo kolka. Ker so bile močne bolečine in čakalna doba kar dolga sam zvedla za gospoda Tomića da bi mi on lahko pomagal za bolečine. Zelo mi je pomagal za bolečine in ko sem dobila rok za operacijo sem morala vse preiskave še enkrat naredit ,ampak nisem dobila zeleno luč zaradi srca! Zato sem se obrnila gospodu Tomiću zaradi srca in ko sem spet išla na preiskave na moje in njihovo presenečenje sem dobila zeleno luč za operacijo.

 

Operacija je izjemno uspela.Zdaj pa obvezno grem na terapijo gospodu Tomiću enkrat mesečno in mi pomaga da se čim boljše počutim.

 

Ko je moja hčerka videla in se prepričala kako meni pomaga je začela tudi ona hoditi na terapije zaradi alergij in ji je enako uspešno pomagalo kot meni!

 

Imava popolno zaupanje v njegove terapije in z veliko veselja prideva vsakrat vnovič!

 

Mira L. iz Celja

 

Težave s hemoroidi

Pred dvema letoma sem zelo velike težave s hemoroidi! Najprej sem imel zunanje, nato so se pojavili še notranji hemoroidi! Po mesecu dni (ves ta čas sem uporabljal različne kreme, kupljene v lekarni) se mi stanje ni nič izboljšalo, sem se odločil, da grem k specialistu (seveda samoplačniško) v Zreče! 

 

Nekaj dni potem se je zadeva še poslabšala! Takoj sem tega specialista poklical po telefonu in mu razložil, da je stanje še slabše, kot pred preiskavo! Naročil mi je, da naj grem v Avstrijo (ker takrat v Sloveniji ni bilo mogoče dobiti) kupiti »Hädensa« kremo! Kupil sem si celo 4 škatlice! Redno sem skrbel za higieno, zdravo prehrano in redno mazanje! A rezultatov ni bilo!!!

Celotna zgodba

 

Krči v jajčnikih

Moja zgodba se začne pred 10 leti, ko sem prvič spoznala g. Tomiča. Po naključju je mami prebrala o njem v Nedeljskem dnevniku in glede na moje težave, sva se odločili, da ga obiščeva. Takrat je delal v hotelu Evropa v Celju. 

Celotna zgodba

 

Nespečnost

Imela sem strašne bolečine v hrbtenici in križu. Cele noči nisem spala in zdravila mi niso pomagala. Potem sem prebrala o Veslejku Tomiću. In čeprav nisem verjela v njegove sposobnosti, sem se odločila, da ga obiščem. Ko je človek res v težavah, naredi vse, čeprav se mu včasih zdi, da je to neumno.

 

Že po prvi terapiji sem prvič po nekaj mesecih spala vso noč. Zdaj sem bila tam že dvakrat in veliko boljše se počutim. Mislim, da bom še nekajkrat šla na terapijo, preden bo vseh težav konec. A če bi ostalo tako, kot je zdaj, je toliko boljše, da se ne da primerjati.

 

Jožica iz okolice Brežic

 

Bolečine v desni roki

Bolečine v desni roki so bile neznosne. V Muenchnu, kjer delam, sem obiskoval zdravnike. Pa brez uspeha. V Mariboru, kamor pridem na obisk sem izvedel za Veseljka Tomića. terapije pri njem so mi pomagale in tako nimam več bolečin. Vsako leto ko pridem na obisk v Maribor se oglasim še pri Tomiću na terapiji. Tako vzdržujem stanje in sem zelo zadovoljen.

 

Marjan D. iz Muenchna

 

Močni glavoboli

Katjo so mučili glavoboli iz dneva v dan. Nobena zdravila ji niso pomagala. Po nekaj terapijah, pa so glavoboli izginili in sedaj ko je obiskala g.Tomića sploh ne ve več kaj je glavobol.

 

Katja K. iz Celja

 

Vnetje jajčnikov

Več kot leto dni je že, kar sem zbolela za toksiplazmozo, redkim vnetjern jajčnikov, kot so mi povedali zdravniki. In niso mi znali pomagati. Vedno slabše je bilo. Potem sem slišala po radiu Celje za Veseljka Tomiča in sem ga poklicala.

 

Dogovorila sem se za obisk in odšla na seanso. Po nekaj terapijah se je stanje izboljšalo in ko sem čez tri mesece prišla k zdravniku, ni mogel verjeti, da je z menoj vse v redu. Pregledali so mi kri nobenih posledic, nobenih znakov, da sem bila bolna. Prepričana sem, da mi je pri tem lahko pomagal samo Tomić. Po zdravljenju pri zdravnikih se namreč ni nič spremenilo. Vnetje se ni izboljšalo, vse slabše je bilo z menoj.

 

Kaj je tisto, kar ima Tomić v svojih rokah, ne vem, vem pa, da mi je pomagal in mu bom zmeraj hvaležna. Tudi zato, ker je bolezen pomenila, da ne morem in ne smem zanositi, zdaj pa, ko sem zdrava, lahko spet razmišljam o otrocih."

 

Polona iz Celja

 

Pljučni enfizem

Pljučni enfizem je Angeli oteževal normalno dihanje. Po terapijah pa je zadihala normalno, čeprav so ji zdravniki pravili, da bo v bistvu samo še slabše. Sedaj Tomića obišče še občasno in se počuti zelo dobro.

 

Angela R. iz Maribora

 

Neplodnost

Leta in leta je obiskovala specialiste ginekologe. Opravila na stotine preiskav in zdravljenj, na koncu pa so ji povedali, da se mora sprijazniti s tem, da ne bo mogla imeti otrok. O Veseljku je slišala same pohvalne besede, zato se je odpravila tudi k njemu.

 

"Ne vem koliko terapij sem imela, vem samo to, da sem po pol leta, ko sem prvič imela terapijo, zanosila. Sploh nisem mogla verjeti da je to res. Pa je bilo res, saj sem rodila zdravega fantka. Sedaj je star že 2. leti in v šali večkrat rečem, da ima otrok dva očeta. Zelo sem hvaležna Tomiću in nimam besed, kako bi se mu zahvalila."

 

Jožica M. iz Maribora

 

Bolečine v hrbtenici

Pred nekaj leti sem prišel na terapije zaradi bolečin v hrbtenici in v nogah in mi je zelo pomagalo. Želel bi povedati še nekaj kar je meni bilo zelo zanimivo in zaradi česar sem dobil še večje zaupanje v g.Tomića in njegove terapije. Namreč ko sem sedel v čakalnici vsakrat sem poslušal druge ko so govorili o svojih izkušnjah. 

 

Ena gospa iz Slovenjske Bistrice je povedala da je prvič na vozičku prišla ker je bila nemočna v nogah in imela hude težave z hrbtenico. Po petih terapijah je že prišla z berglah,brez vozička.

 

Ena gospa iz oklice Celja,trgovka v pokoju je vid skoraj čisto pustil in po nekaj terapijah je povedala da že sama gre v trgovino!

 

Potem se spomnim še enega fanta iz Ljubljane kateri je imel hude glavobole. Bil je na preiskavah v Ljubljani,Zagrebu pa niso nič konkretnega ugotovili.Po bioenergetskih terapijah g. Tomića so glavobolji izginili! Da mi je vse to nekdo povedal nekje drugje bi mu rekel da so to pravljice za male otroke. Ampak ker sem to slišal direktno od ljudi iz prve roke sam še to lahko rečem.gospod Tomić resnično ima velike uspehe in pomaga ljudem!

 

G.Uranjek iz Slovenj Gradca

 

Borelioza in luskavica

Dolgo let nazaj sem že slišala za gospoda Tomića.Prvo se je začelo z hčerjo. Ko je začela hoditi v šolo je dobila močno alergijo Bila je tako huda da se ji je po celem telesu izsulo in jo močno srbelo,tako da je krvavelo po celem telesu zaradi praskanja. Imela je tudi na nogah nekakšne bunkice in so povedali da je treba to operirati,potem da ne in da treba počakati ker raste,da bojo videli potem.In kaj potem,smo hodili zdravnikom še naprej ampak težave so bile še naprej.V tem času smo začeli hoditi tudi gospodu Tomiću. 

Celotna zgodba

 

Poškodbe na hrbtenici

Imela sem težave zaradi poškodbe na hrbtenici,tako da so mi predvidevali v daljši prihodnosti možnosti da bi končala na vozičku. Po terapijah so mi bolečine skoraj popolnoma izginile.Še naprej hodim občasno gospodu Tomiću in nikoli več nimam takšnih težav kot na začetku!

 

Jović L. iz Celja 

 

Po štirih terapijah se je postavila na noge brez bergel

Zbolela sem v začetku leta 1990. A v začetku ni bilo tako hudo. Čutila sem bolečino, delala pa sem še vedno lahko. V družini nas je pet, ob možu imam še tri sinove. Denis je star 21, Dejan 20, Danijela pa 14 let in dela mi nikoli ni zmanjkalo.Spominjam se, kot bi bilo danes; 17. februarja 1991 sem se namenila likat. Pred seboj.sem imela velik kup perila. Med likanjem pa sem nenadoma začutila hudo bolečino v ledvenem delu hrbtenice in trenutek zatem me je zvila bolečina in so mi odpovedal noge. 

 

Obležala sem na tleh in nisem se mogla premakniti. Z glavo je bilo vse v redu vse sem videla, čutila, lahko sem razmišljala. Tudi z rokarni sem lahko gibala, samo noge me niso veæ ubogale. Tisti, ki tega ni doživel, si ne more predstavljati, kako mi je bilo.

Celotna zgodba

 

Pomoč pri koncentraciji, bolečine v križu in težave s kolcanjem

Pred dvema ali tremi leti sem prebral zgodbo gospe iz Pirana, ki ji je Veseljko Tomič pomagal, da je ponovno shodila in vrgla bergle v morje," se spominja. ,Zdela se mi je zanimiva zgodba, a na to, da bi ga obiskal zaradi svojih težav s hrbtenico, nisem niti pomislil. Nisem verjel v to. Sem pa h gospodu Tomiću peljal mamo in sina. Mama je imela težave s prekrvavitvijo rok in nog, sin pa z učnim uspehom oziroma s koncentracijo.

Celotna zgodba

 

Išijas

Pravi, da je malce močnejše postave, to pri tej zgodbi sploh ni igralo vloge. Proti koncu lanskega leta je bilo, ko je začutil bolečine v križu. Menda je bil išijas. Začel je jemati tablete, pa ni kaj veliko pomagalo. Po mesecu dni hudih bolečin pa ga je nekega dne povsem zvilo.

 

Nič več se ni mogel držati na nogah, kaj šele da bi hodil. Hčerka, ki je imela težave z bolečinam v ramenu in je to uspešno pozdravila s pomočjo bioenergetika Veseljka'Tomića, je očetu predlagala, naj ga obišče. Pa ni bil najbolj navdušen. Nikoli namreč ni verjel v bioenergijo ali čudežno moč rok, ki ti jih nekdo polaga na telo. Ampak injekcije mu tudi niso bile ljube. Ne samo zato, ker bolijo, pač pa, ker, kot-je ugotovil, ne pomagajo kaj dosti. Pa tablete, ki tudi za želodec in se kaj niso zdrave, tudi ne.

Celotna zgodba

 

Neznosne bolečine v roki

Začelo se je z mravljinci v zapestju. Potem pa je bilo vedno hujše. Vedno bolj je bolelo, bolelo. Bolečine so bile tako hude, da se mi je zdelo, da bi me manj bolelo, če bi si roke v zapestju, se posebej levo, kar odrezala. Tudi obiski pri zdravniku niso pomagali. Nič mi ni bilo boljše. Rekli so, da gre verjetno za ukleščen živec, čeprav je to bolj pogosto pri hrbtenici kot roki. No, potem pa mi je znanka povedala, dale gledala po televiziji oddajo o bioenergetiku Veseljku Tomiču in naj poskusim še pri njem.

 

Nič ne morem izgubiti, sem si rekla in ga poklicala. Kar nekaj časa je minilo, preden sem prišla na vrsto, potem pa sem začela hoditi na terapije. Z vsakim obiskom je bilo mojih težav manj. Bolečine so skoraj povsem izginile. Res je, da ob spremembi vremena še čutim bolečine roke v zapestju, a ta bolečina s tistimi, ki sem jih prestajala pred terapijo, ni omembe vredna. Meni je Veseljko Tomić zelo pomagal in že marsikomu sem ga priporočila kot uspešnega terapevta. Zagotovo bom še šla k njemu, če bo potrebno."

 

Darinka H. iz Šoštanja

 

Vnetje sinusov

Čeprav prehladi res niso ravno nevarni, je vendarle neprijetno, Če ti kar naprej curlja iz nosa, huje pa je, če se ti ob tem vnamejo še sinusi. Pred skoraj dvema letoma sem gledala oddajo na televiziji, v kateri je bil gost bioenegetik Veseljko Tomić. V oddajo je poklicala tudi neka gospa in povedala, da je imela težave s sinusi, ki so minile po obisku pri gospodu Tomćèu. Nisem prav verjela. Ko pa sem se slišala, da je nekoga, ki je prišel k njemu nahoden, v hipu pozdravil, sem se vseeno odločila, da ga obiščem.

  

Obisk je bil veè kot uspešen. Čeprav je od najinega prvega srečanja minilo že več kot leto in pol, nisem imela po tern nikoli več vnetih sinusov, bolečin, bronhitisa ali prehlada. Vse to sem odpravila z njegovo pomočjo. Antibiotikov, ki sem jih prej redno jemala, nisem oziroma ne potrebujem več. V tistem najbolj kritičnem času, v zimskih mesecih, se še vedno enkrat mesečno oglasim pri njem na varovalni terapiji, kot temu pravim, sicer pa nimam nobenih težav. Res moram reči, da sem silno zadovoljna in da sem gospodu Tomiću hvaležna, da mi je pomagal in me pozdravil.

 

Moje vnetje sinusov je bilo kar kronično, na prehodu jesen-zima in zima-pomlad je bilo več kot neznosno. Zdaj pa sem na tisto boleče in trpeče obdobje skorajda povsem pozabila in tudi nahoda ne poznam več.

 

Ana iz Celja

 

Bolečine in krči v nogah

Križ in noge so moja šibka točka. V nogah sem imela takšne bolečine in krče, da nisem mogla ne hoditi ne sedeti. Dobro leto sem zaradi tega redno obiskovala zdravnika, pa ni nič pomagalo. Skoraj sem že obupala, saj sem bila prepričana, da bom vse življenje priklenjena na posteljo oziroma stanovanje in da bom zmeraj trpela nepopisne bolečine. Potem pa sta mi sin in hčerka predlagala, da obiščem še bioenergetika Veseljka Tomića.

 

Poklicala sem ga in rade volje me je sprejel. Bil je zelo prijazen in ustrežljiv. Zelo se je potrudil. Sedemkrat sem bila na terapijah. Po sedmi terapiji so tiste grozne bolečine izginile in tudi krčev nisem več imela. Postala sem drugi človek.

 

Saj ne, da bi bilo čisto brez bolečin, zjutraj še čutim noge, pa tudi to, da imam križ, še vem, ampak tega, kar sem prej doživljala, s sedanjim stanjem ne morem primerjati. Zdaj lahko spet normalno sedim, hodim, se vozim, nič mi ni. Prepričana sem, da se mi stanje ne bi popravilo, če mi ne bi pomagal Veseljko Tomič, in zelo hvaležna sem mu zato. Vsake toliko ga še vedno obiščem, da dobim dodatno energijo, da pogleda, èe se da še, kako pomagati.

 

Fanika iz okolice Celja

 

Neznosne bolečine

Pred Božičem je bilo, kar nekaj časa je od tega, ko sem se po telefonu pogovarjala z prijateljico in ji razlagala o svojih groznih bolečinah in težavah. Poslušala me je, potem pa mi je dala telefonsko številko Veseljka Tomiča, češ da je njej pomagal in da bo zagotovo tudi meni. Poklicala sem ga in mu. povedala, kaj me muči. Rekel je, naj se oglasim. In res. Tisti božič je bil zame najlepši.

 

Nobenih bolečin nisem čutila, kot prerojena sem bila. Seveda pa to ni trajalo za vedno. Verjetno bi morala bioenergetika večkrat obiskati. Saj ko so bolečine res nevzdržne povezane so tudi z različnimi gibi, ki jih delam v vsakdanjem življenju se odpravim k njemu in potem se nekaj časa spet odlično počutim.

 

Verjetno bi se morala odločiti za več terapij, kaj vem. Zdaj sem se odločila, da bom obiskala tudi ortopeda, da bom končno izvedela, ali bom imela takšne bolečine vse življenje ali se da kaj narediti. Na srečo pa vem, da mi bo bioenergetik zmeraj lahko pomagal. Morda bi me lahko z bolj rednimi in pogostimi terapijami tudi povsem pozdravil, kaj vem. če pa to ne, pa mi bo vsaj odpravil bolečino."

 

Alojzija V. iz Podkraja pri Velenju

 

Vnetja grla in ledvic

Dolgo sem se slabo počutila. Kar naprej sem imela kakšne težave z zdravjem, predvsem razlièna vnetja grla in ledvic, pa še težave s hrbtenico sem imela. Veliko sem hodila k zdravniku in jedla tablete. Saj so trenutno pomagale, kaj več pa tudi ne. Pa se strah je človeka, da si zaradi tega ne bi pokvaril želodca ali dodatno razdražil ledvic.

  

Potem pa mi je znanka iz Vuzenice Milka P. povedala, da obiskuje v Celju bioenergetika in da ji to terapije zelo pomagajo. Do takrat o tem, da bi obiskala bioenergetika, nisem razmišljala. Pa tudi o tem, če so dobri all ne, si nisem razbijala glave.

 

Gospo Milko poznam, poštena je, sem si rekla, če ji ne bi pomagalo, ga tudi ne bi priporočala. Pa sem šla še sama k njemu. Po sedmih terapijah sem se odlično počutila. Nobenega vnetja, nobenih bolečin, nobenega slabega počutja. Tudi hrbtenico mi je naravnal tako, da nisem imela več težav. Kot da sem drugi človek, bi rekla. Od zadnjega obiska je minilo že kar nekaj časa, jaz pa se še vedno dobro počutim. In verjamem v čudežno moč bioenergije in terapij gospoda Tomića.

 

Dragica H., Dravograd

 

V hrbtenici sem. imela ukleščen živec

Če bi me videli sploh ne bi verjeli, da imam že toliko let. Pa ne zaradi videza, pač pa zato, ker hodim kot srnica. Ampak dokler nisem srečala Veseljka Tomića, sem mislila, da sploh ne bom več hodila. V hrbtenici sem. imela ukleščen živec in strašne bolečine. Noben obisk pri zdravniku ni pomagal. Sin mi je predlagal, da grem v Laško, kjer da me bodo zanesljivo pozdravili. Šla sem.

 

Vse terapije, tudi take z najrazličnejšimi šoki, sem poskusila, pa ni bilo nič boljše. Tudi na morje sem šla, pa v bolnišnico, kjer sem dobivala injekcije, blokade, pa nič. Bolečine so bile neznosne, čeprav za sebe lahko rečem, da znam potrpeti. Ampak res je bilo hudo in strah me je bilo, da sploh ne bom več stopila na noge. Po tem pa mi je na nekem družinskem pikniku zetov oče dejal, da ima prijatelja, ki je imel podobne težave, kot jih imam jaz. Celo hujše. Zaradi težav s hrbtenico je dobil že okoli sedemdeset injekcij in noga se mu je začela sušiti. Zdravniki mu niso obetali nič dobrega.

Celotna zgodba

 

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com