Bioenergija

Krči v jajčnikih

Moja zgodba se začne pred 10 leti, ko sem prvič spoznala g. Tomiča. Po naključju je mami prebrala o njem v Nedeljskem dnevniku in glede na moje težave, sva se odločili, da ga obiščeva. Takrat je delal v hotelu Evropa v Celju. 


Celotna zgodba

Atopijski dermatitis in ponavljajoči se bronhitisi

Sin je alergik praktično od rojstva. Posledično je imel velike težave s kožo (atopijski dermatitis) in dihali (ponavljajoči se bronhitisi oz. začetek astme). Bioenergetika, gospoda Veseljka Tomića, je začel intenzivno obiskovati lani spomladi, terapijo jo imel enkrat mesečno, tri mesece.

 

Koža se mu je vidno izboljšala in zanjo praktično ne potrebuje nobenih zdravil več. Prav tako se mu je bistveno izboljšalo tudi stanje z dihali. Odkar smo v začetku zime terapijo pri bioenergetiku še nekajkrat ponovili, ni imel več bronhitisa. Za vzdrževanje stabilnega stanja občasno še obiskuje terapije. Kljub svoji starosti, 4 leta in pol, sta z gospodom Veseljkom postala velika prijatelja, tako da mu terapije ne koristijo samo glede zdravja in ampak tudi glede razpoloženja.

 

Aleksandra Š.

Hudi glavoboli

Ko se srečaš z boleznijo najprej poskušiš pri zdravnikih in če tam ne uspe moraš poiskati pomoč drugje.Tako smo se odločili za g. Veseljka. Namreč moj mož je iz Nizozemske in ko sva se poročila je prišel v Slovenijo kjer sva se odločila živeti. Sprva je bil moj mož je dokaj skeptičen. Imel je hude glavobole in so se tako stopnjevali da so postali vsakdanja mora. 

 

 Na Nizozemskem se je zdravil na vse načine in je med ostalim bil na nekakšnem zdravljenju kje so ga potapljali v neki komori in nič ni pomagalo. Po prvi terapiji je imel hudo reakcijo in sem se prestrašila kaj je zdaj narobe.Gospod Tomić je povedal da je to pričakovano ker je zadeva tako močna da je izzvala močno reakcijo.Po šestih terapijah je glavobol izginil in najino življenje je dobilo čisto novo dimenzijo.Najlepša hvala in upam da njegove moči bodo ostale še takšne naprej in da bo pomagal drugim tako kot je moji družini.

 

 Slavica iz Kozjanskega

Reumatski artritis

Imam diagnozo reumatski artritis in so mi zdravniki predpisali zdravilo Medrol. Morda zaradi močnih doz zdravila zgodilo se je da je moje spanje postalo vse slabše in slabše. Slišal sem dobra priporočila od drugih ko so imeli izkušnje z bioenergetskimi terapijami g.Tomića.


Celotna zgodba

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com