Krči v jajčnikih

Moja zgodba se začne pred 10 leti, ko sem prvič spoznala g. Tomiča. Po naključju je mami prebrala o njem v Nedeljskem dnevniku in glede na moje težave, sva se odločili, da ga obiščeva. Takrat je delal v hotelu Evropa v Celju. 

 

In zakaj sem ga obiskala?

Imela sem močne krče v jajčnikih, skratka ginekološke težave. Naj povem, da sem predhodno naredila vse možne preiskave pri različnih specialistih, od hematoloških do ginekoloških, ki se je končalo z operacijo – LAPAROSKOPIJO. Na mojo srečo zdravniki niso ničesar našli, a bolečine niso ponehale. Tako nisem imela kaj izgubiti, kot verjeti, da mi bo g. Tomič lahko pomagal. Ponavadi sem bolečino odpravljala s tabletami, a je pred prvim obiskom nisem vzela, ker sem hotela doživeti, kakšna bo sprememba.

 

Še danes vidim, kako sem od bolečin čepela na tistem hodniku in komaj čakala, da me pokliče noter. Moram priznati, da mi je že po prvi terapiji bilo malo bolje. Dogovorila sva se še za 4 obiske, ki sem jih seveda z veseljem obiskovala. Nekje po tretjem obisku so bolečine izginile. Zelo sem bila vesela.

 

In kako je danes?

 

Ko začutim spremembo, da mi energija pada ali, da se zopet pojavljajo bolečine ne čakam. Preventivno vsako leto 1-2 krat obiščem g. Tomiča in mi je spet bolje. Zelo sem vesela, da sem ga spoznala, saj vem, da res pomaga. Svojo izkušnjo sem poleg moje družine delila še s kolegicami, prijateljicami in tudi njim je pomagal.

 

Hvala g. Tomič, da na tako preprost način pomagate tistim, ki imajo ozr. imamo težave. Naj Vam zdravje še dolgo služi in Vaša moč v rokah nikoli ne preneha. Zakaj?

 

Zaradi nas, ki smo Vam nadvse hvaležni in Vas potrebujemo.

 

Klavdija R.

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com