Kiropraktika

Težave s hemoroidi

Pred dvema letoma sem zelo velike težave s hemoroidi! Najprej sem imel zunanje, nato so se pojavili še notranji hemoroidi! Po mesecu dni (ves ta čas sem uporabljal različne kreme, kupljene v lekarni) se mi stanje ni nič izboljšalo, sem se odločil, da grem k specialistu (seveda samoplačniško) v Zreče! 

 

Nekaj dni potem se je zadeva še poslabšala! Takoj sem tega specialista poklical po telefonu in mu razložil, da je stanje še slabše, kot pred preiskavo! Naročil mi je, da naj grem v Avstrijo (ker takrat v Sloveniji ni bilo mogoče dobiti) kupiti »Hädensa« kremo! Kupil sem si celo 4 škatlice! Redno sem skrbel za higieno, zdravo prehrano in redno mazanje! A rezultatov ni bilo!!!


Celotna zgodba

Gnojne angine

Imela sem velike težave z gnojnimi anginami. Prebolevala sem jih trikrat letno. Ob vsakem obisku pri zdravniku sem prejela antibiotik, kar me je počasi pričelo skrbeti. Ko sem o svojih težavah povedala sodelavki, mi je ta priporočala bioenergetika g. Tomiča iz Celja. 

 

Na začetku sem bila malce skeptična, ampak po njeni pozitivni izkušnji, sem se odločila in ga obiskala. Moram povedati, da sem bila zelo zadovoljna nad rezultati. Od takrat dalje nimam več težav z anginami. Če bi se mi pa ponovile, bi se zopet odločila za alternativno zdravljenje. Tako, da vam g. Tomiča na podlagi lastnih izkušenj priporočam.

 

Urška M.

Težave z depresijo

Imela sem težave z depresijo in psiho, seveda tudi s telesno težo, kar me vso življenje obremenjuje. Bila sem močno depresivna, potrta, ranljiva, nisem mogla fonkcionirat na nobenem področju.

 

Nekega dne nisem mogla vstati iz postelje, težko sem govorila, sploh nisem vedela kateri dan je...Nekaj casa jedla Asentro.. ni mi pomagala.... Naslednji dan, me mama klice iz sluzbe in mi rece mojca narocla sem te pri bioenergetiko v celju.... Mislila sem si svoje, saj mi nic nebo pomagalo...se kar sem bila jokava, potrta!

 

Nato je prisel dan, ki se dan danes ne morem verjeti da je vse to res... Ze po prvi pol urni terapiji sem cutila spremembe... Kako se postaviti na nazaj na noge, kako biti mocen... zdaj sem dala ze 9 terapijo skoz in sem kot prirojena!! Nimam vec nobenih tezav.. Njbol pomembno pa je da se dobro pocutis in ves da si nekaj vredn!! Tocno to sem iskala vso zivljenje..... Vasa terapija mi je sremenila nacin zivljenja, sem bol samozavestna, odlocna, disciplinirana, nasmejana....!!

 

Mojca B.

Ponavljajoča se vnetja ušes

Moja 5 letna hči je imela ponavljajoča se vnetja ušes. Enkrat tudi tako močno, da je prišlo do izliva in poka bobniča. Mnoge noči smo prebedeli, ker je jokala od neznosnih bolečin. Zdravniki so ji vedno znova predpisovali antibiotike, vnetja pa so se ponavljala. Bila sem že čisto obupana. 

 

Od sodelavke sem dobila telefonsko številko gospoda Tomiča, saj je imela zelo pozitivne izkušnje z njim in ji je resnično pomagal pri njenih zdravstvenih težavah.

 

Nekako sem verjela v njega, da bo pomagal mojemu otroku. In res, bila je na sedmih zaporednih terapijah v presledkih enega tedna, in vnetja so izginila... Antibiotikov ne poznamo več. Občasno jo še preventivno odpeljemo na kakšno terapijo, sploh takrat ko ji malo pade odpornost in če jo začnejo bolet ušesa, vendar vnetij ušes več ni.

 

Že več kot dve leti je moja punčka zdrav in zadovoljen otrok. Jaz pa sem srečna, saj zdravi otroci so naše največje bogastvo. Res hvala gospodu Tomiču za njegovo čudežno moč....

 

Sanja P., zadovoljna mamica

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com