Težave s hemoroidi

Pred dvema letoma sem zelo velike težave s hemoroidi! Najprej sem imel zunanje, nato so se pojavili še notranji hemoroidi! Po mesecu dni (ves ta čas sem uporabljal različne kreme, kupljene v lekarni) se mi stanje ni nič izboljšalo, sem se odločil, da grem k specialistu (seveda samoplačniško) v Zreče! 

 

Nekaj dni potem se je zadeva še poslabšala! Takoj sem tega specialista poklical po telefonu in mu razložil, da je stanje še slabše, kot pred preiskavo! Naročil mi je, da naj grem v Avstrijo (ker takrat v Sloveniji ni bilo mogoče dobiti) kupiti »Hädensa« kremo! Kupil sem si celo 4 škatlice! Redno sem skrbel za higieno, zdravo prehrano in redno mazanje! A rezultatov ni bilo!!!

 

Bil sem že kar obupan! Nekega dne mi je oče rekel, da je gledal po televiziji neko kontaktno oddajo, kjer je bil gost bioenergetik g. Veseljko Tomič in da bi kazalo poskusiti še pri njemu!

 

Seveda sem se odločil in se tudi po telefonu naročil! Sprva sem bil, po pravici povedano, nekoliko skeptičen, toda že po samo 4 terapijah, se mi je stanje izboljšalo za 70%-80%! To sem bioenergetiku tudi povedal in oba sva bila zelo zadovoljna! Če me spomin ne vara sem imel skupaj 7ali 8 terapij!

 

OD TAKRAT DO DANES NI NITI SLEDU VEČ O KAKRŠNIH KOLI HEMOROIDIH!!! Torej to je kratka zgodba o uspehu in obojestranskem veselju! Veselje zdravilca, da je imel uspeh pri zdravljenju (ko tudi uradna medicina nima uspeha) in veselje bolnika, da nima več težav!

 

No, za tem sem še bil pri bioenergetiku g. Tomiču zaradi želodčnih in trebušnih težav! Tudi takrat je uspelo in sem zelo vesel, da se lahko človek obrne na takega poštenega in vrhunskega strokovnjaka, kateremu lahko zaupa 100%!

 

Jože D. iz Laškega

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com