Prirojena srčna napaka

"Ko sem bil star 13 let, sem prvič srečal Veseljka. Takrat so mi namreč zdravniki postavili diagnozo, in sicer prirojeno srčno napako. Mami je prišlo na uho, da v Celju (takrat še v hotelu Evropa) dela zelo dober bioenergetik, pa smo si rekli "zakaj pa ne" in smo se odpravili k njemu na mojo prvo terapijo.

 

Ko sem se odločal, ali naj grem ali vendarle ne, je v meni pretehtal nek glas, energija, ki me je nagnila na stran, da vendarle poskusim. Od takrat dalje je Veseljko moj "hišni zdravnik za krizne trenutke" :)

 

Ne le, da mi je veliko pomagal pri mojih težavah s srcem, namreč ko se je pri meni povečevala psihična obremenitev zaradi gimnazije, mature, kasneje pa težkega študija, mi je ogromo pomagal tudi pri krepitvi imunskega sistema, glavobolih, koncentraciji, spominu za učenje, težavah s hrbtenico in še in še. In še danes, ko sem že odrasel moški v zelo stresni in naporni službi, je Veseljko moj vir energije. Veliko pa mi pomeni, da sem eden izmed njegovih pacientov, s katerimi se energetsko dobro "čuti", zato venomer poudari, da ga ob terapiji še jaz malo napolnim z energijo.

 

V glavnem - Veseljko je car in ga priporočam vsem, pomaga vam lahko tudi pri težavi, za katero si nikoli ne bi mislili, da je to mogoče!"

 

Jasko M.

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com