Popolnoma zlepljeni ter rahlo otečeni veki

24.6.2011 se nama je rodil najin sonček z imenom Ema. Ema se je rodila zdrava, skozi njeno odraščanje sva opazila, da ima najina punčka težave z levim učkom. Vsak dan oz. jutro je imela oko popolnoma zlepljeno ter rahlo otečeni veki, modrikaste barve. Vsako jutro sva ji izpirala oko s kamiličnimi obkladki, vse dokler se ji oko ni odprlo. Stanje se je z dneva v dan slabšalo. Vse skupaj je izgledalo, kot zaspanček, ki je segal od enega konca očesa do drugega. Trudili smo se na vse pretege ohraniti oko čisto, vendar se ji stanje žal ni popolnoma nič izboljšalo. Odločili smo se obiskati zdravnika.

 

Zdravnica je ocenila, da gre za zamašen solzevod in najini punčki predpisala antibiotično mazilo.V upanju k izboljšanju njenega malega učka, sva ji pridno, po navodilih nanašala mazilo. Po štirih mesecih se najini Emici ni stanje izboljšalo.

Po ponovnem obisku zdravnika sva izvedela, da v primeru, neizboljšanja stanja do 1 leta starosti, sledi operativni poseg. Ta informacija naju je močno prestrašila. Nadaljevali smo z nanašanjem mazila in kamiličnih obkladkov, brez uspeha, niti najmanjšega izboljšanja.

 

V času kostanja in mošta sva se odločila povabiti nekaj prijateljev. Prisel je tudi Veseljko in našo malo Emo nekaj časa držal v naročju. Po lepem, prijetnem večeru smo se z prijatelji razšli. Naslednje jutro sva z veseljem ugotovila, da ima najina punčka popolnoma zdravo oko. Takoj sva vedela, da se imava zahvaliti zdravilnim sposobnostim Veseljka.

 

Presrečna sva se mu zahvalila za čudezno delo. Od tistega dne je Emino oko popolnoma zdravo.

 

Damjan iz Ljubljane

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com