Hudo zbolela na želodcu

Pri rosnih 18 letih sem hudo zbolela na želodcu.. Ves čas od takrat je šlo samo navzdol in zdravnica mi je pri 21 letih rekla, da če se bo zdravje tako drastično slabšalo, ne bom dočakala svojega 30 leta. Vsa tista zdravila niso skoraj nič pomagala, le rahlo so mirila bolečino, slabost, dejanskega stanja pa ni izboljševalo. 

 

 

Po priporočilu znanke sem najprej skeptično začela obiskovat gospoda Tomiča, ki mi je svetoval nekaj obiskov.. Iskreno povedano, od začetka nisem verjela v bioenergijo, ampak ko je človek že tako obupan, poskuša vse... in, res, prvih nekaj terapij še ni bilo efekta, nato pa sem se v moje veliko začudenje čedalje boljše počutila in tudi želodec se je popolnoma drugače obnašal in se seveda popolnoma umiril...Moram povedati tudi to, da se že na sami terapiji začneš drugače počutit.

 

Veliko ljudi mi pravi, da mi je zato pomagalo, ker verjameš v to, oz. je tu prisoten "placido" efekt.. Ni res, veš po tem, ker te že ob sami terapiji začne bolet sicer obolelo mesto, hkrati pa se v tebi naseli nova, prijetna energija, ki te preplavi po celem telesu, te sprosti in da novih moči. Tudi ko sem šla ponovno na pregled in gastroskopijo, je bil izvid povsem drugačen,boljši..

 

Vsekakor moramo spremeniti način razmišljanja in življenja, vendar s pomočjo energij in dela g. Tomiča sem danes zdrava, ponovno v športu in brez težav, (seveda se občasno res pojavi blaga bolečina), takrat je spet čas za obisk pri njemu. Globoko sem hvaležna njemu in gospe, ki me je seznanila z njim. Brez njega mi ne bi uspelo... Toplo priporočam...

 

Vesna F. iz Ljubljane

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com