Borelioza in luskavica

Dolgo let nazaj sem že slišala za gospoda Tomića.Prvo se je začelo z hčerjo. Ko je začela hoditi v šolo je dobila močno alergijo Bila je tako huda da se ji je po celem telesu izsulo in jo močno srbelo,tako da je krvavelo po celem telesu zaradi praskanja. Imela je tudi na nogah nekakšne bunkice in so povedali da je treba to operirati,potem da ne in da treba počakati ker raste,da bojo videli potem.In kaj potem,smo hodili zdravnikom še naprej ampak težave so bile še naprej.V tem času smo začeli hoditi tudi gospodu Tomiću. 

Hčerka je imela še naprej preiskave in so ji ugotovili da ima boreliozo in da je to izvir vseh težav. Po nekaj terapijah pri gospodu Tomiću na telesu se je vidno začelo izboljševati in vsakkrat je bilo stanje boljše in boljše.

Vse manj je bilo izpuščajev na koži in se ni več praskala!Hčerka je bila alergična na gluten,mleko,moko,jajce,skoraj vse. Po bioenergetskih terapijah zdaj je vse in nič več ni alergična!

Potem se je začelo tudi z sinom.

Ko je začel hodit v šolo prvi,drugi razred začelo se je kot nekakšna oblika ekcema,potem so povedali da je neka blaža oblika luskavice.Imel je komolce in kolena prizadete od luskavice.

Dermatologi so stalno predpisovali maže,maže in nič ni pomagalo. Zdravnica nam je rekla da v puberteti morda bo izginilo ali da bo v še hujši obliki.In ko je začel hodit v srednjo šolo se je stanje resnično poslabšalo. Bil je na terapijah pri gospodu Tomiću in mu je vse izginilo in smo resnično hvaležni in presrečni!Zdaj pa samo občasno pridemo na kakšno preventivno terapijo.

Zvonka S. iz Tabora

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com