Bolečine v hrbtenici

Pred nekaj leti sem prišel na terapije zaradi bolečin v hrbtenici in v nogah in mi je zelo pomagalo. Želel bi povedati še nekaj kar je meni bilo zelo zanimivo in zaradi česar sem dobil še večje zaupanje v g.Tomića in njegove terapije. Namreč ko sem sedel v čakalnici vsakrat sem poslušal druge ko so govorili o svojih izkušnjah. 

 

Ena gospa iz Slovenjske Bistrice je povedala da je prvič na vozičku prišla ker je bila nemočna v nogah in imela hude težave z hrbtenico. Po petih terapijah je že prišla z berglah,brez vozička.

 

Ena gospa iz oklice Celja,trgovka v pokoju je vid skoraj čisto pustil in po nekaj terapijah je povedala da že sama gre v trgovino!

 

Potem se spomnim še enega fanta iz Ljubljane kateri je imel hude glavobole. Bil je na preiskavah v Ljubljani,Zagrebu pa niso nič konkretnega ugotovili.Po bioenergetskih terapijah g. Tomića so glavobolji izginili! Da mi je vse to nekdo povedal nekje drugje bi mu rekel da so to pravljice za male otroke. Ampak ker sem to slišal direktno od ljudi iz prve roke sam še to lahko rečem.gospod Tomić resnično ima velike uspehe in pomaga ljudem!

 

G.Uranjek iz Slovenj Gradca

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com