Migrene

Vsakdo, ki doživlja napade, ve, kaj je migrena in z njo povezana bolečina. 
Že več let sem živela s to težavo, ki se je kljub zdravilom nadaljevala. Obupala sem in ravno takrat sem dobila v roke nek časopis. V njem pa je bil članek o delu gospoda Tomića.

 

Poklicala sem ga in prijazen glas mi je dal vedeti, da sem se obrnila na pravi naslov. Že prvo srečanje z njim je bilo vzpodbudno in odrešujoče zame.
Po petih terapijah sem v dveh letih doživela le še dva napada migrene (več kot eno leto nobenega), pred tem pa sem napade dobivala tudi po dvakrat tedensko. Med tem časom so bile z nekaj terapijami uspešno odpravljene tudi boleč ine ramenskih sklepov.

 

Mislim, da gospod Veseljko Tomič ne rabi posebne reklame za svoje delo. Rezultati, ki jih dosega, so izjemni, in to je tisto, česar se skupaj s pacientom tudi najbolj veseli.
To je zanj tudi najlepše plačilo in naj ne bo strah vseh tistih, ki morda mislijo, da ceno kreira po svojih sposobnostih, kajti z denaijem se njegovih uslug ne da poplačati. V njem ni niti kančka materialista, ni slavospevov in ne bele halje, ki se je vsi tako bojimo.
Srečamo se le s čisto navadnim, preprostim in razumevanja polnim človekom, ki s tem, kar mu je bilo dano, deli z vsakim, ki si želi njegove pomoči.
Morda bo resnica, ki sem jo v kratkih besedah napisala o g. Veseljku Tomiću, pomagala izboljšati zdravje še komu, ki ga ze dolgo zaman išče.

 

Milka P. iz Vuzenice

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com