Spregledala

V začetku poletja 1995 je bilo, ko so ji zdravniki ugotovili, da ima Fanika O. iz Laškega na desnem očesu glavkom (zelena mrena). Pa to še ni bilo dovolj. Glavkomu je sledil še očesni infarkt in Fanika na oko nenadoma ni nič več videla. Samo temo.

 

Zdravniki so ji dejali, da tako pač je in da ji vida ne morejo povrniti. Priznava,da je bila obupana, puške pa ni vrgla v koruzo. Začela se je zanimati za različne druge oblike zdravljenja. Tudi bioenergetiki so jo začeli zanimati. Prav takrat le bila na radiu oddaja, katere gost je bil bioenergetik in pranoterapevt Veseljko Tomić, ki že leta uspešno pomaga Slovencem v težavah. Poklicala je v oddajo, dobila zvezo in povedala, kakšne težave ima. Veseljko jo je povabil k sebi, češ da bosta videla, kaj se da narediti.

 

„Šla sem na terapijo," se spominja gospa Fanika, „in ze po nekaj obiskih se mi je stanje izboljšalo. Res je sicer, da na oko še ne vidim povsem jasno, vidim pa. Ne morarn vam povedati, kako srečna bila, ko sem nekega dne, mislim, da že po četrti terapiji, v domači kuhinji tudi na oko ki je veljalo za slepo, nenadonia začela zaznavati svetlobo, obrise predmetov. Res, da je bilo vse bolj megleno, videla pa sem. Da bi se prepričala, če je res, kar mislim, da je, sem zaprla levo oko in še vedno sem videla. Kar razjokala sem se od sreče. Sin mi najprej sploh iii verjel, da je to mogoče. Saj so zdravniki rekli, da bom ostala slepa. Ko pa sem mu povedala, kaj vidim, je seveda tudi on spoznal, da je to, kar govorim, res.

 

Ne morem povedati, kako sem hvaležna Veseljku Tomiču za vse, kar je naredil zame. Zdaj sicer ne hodim več redno na terapije, hodim pa še. Upam, da se mi bo stanje še popravilo. Sicer pa skrbi tudi za drugo oko, da se mi ne bi zgodilo kaj podobnega," pravi gospa Fanika.

 

Fanika iz Laškega 

 

Ogled objave v časopisu. 

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com