Išijas

Zlatko priznava, da je nejeverni Tomaž, kar se bioenergije, in kot pravi on, podobnih coprnij tiče. Zmeraj je verjel samo v uradno medicino, vse drugo pa se mu je zdelo lari fari.Potem pa je imel težave z išijasom. Bolečine so bile tako močne in nevzdržne, da je vendarle prisluhnil prijatelju, ki je hvalil Veseljka Tomića, bioenergetika in pranoterapevta, češ kako zlate roke ima in kako pomaga bolnikom.

 

Zlatko se je odpravil k Tomiću in mu že takoj na začetku povedal, da pravzaprav nič ne da na tako zdravljenje, da ne verjame v bioenergijo. Gospod Tomić se je samo nasmehnil in dejal, da to sploh ni važno, samo da pomaga. In da ima raje ljudi, ki mu v obraz povedo, kaj mislijo, kot takšne, ki se na zunaj delajo, da verjamejo, v resnici pa dvomijo.

 

Že po prvi terapiji sem se boljše počutil. čeprav moram priznati, da me je prvič zelo bolelo. Ampak Veseljko Tomić me je prepričal, da je to potrebno, da mi mora marsikaj naravnati in uravnati in da je moja bolečina znak, da bo bolje. Res se je stanje po šestih, sedmih terapijah popravilo. Res je, da me še kdaj boli, ampak te bolečine so v primerjavi s tern, kako me je bolelo pred terapijami, mačji kašelj. Priznati moram, da sem ob tern začel verjeti v to, da je nekaj res na tern in da ima čudežno moč v rokah. Še posebno ko sem se na vratih srečeval tudi z znanimi Slovenci, ki so prihajali po pomoč k Veseljku Tomiću in se zadovoljni ter nasmejani vračali s terapije. Zdaj seveda tudi sam takim, ki imajo težave, priporočam obisk pri Tomiću," pravi Zlatko K.

 

Zlatko K. iz Migojnice pri Žalcu

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com