Vnetja grla in ledvic

Dolgo sem se slabo počutila. Kar naprej sem imela kakšne težave z zdravjem, predvsem razlièna vnetja grla in ledvic, pa še težave s hrbtenico sem imela. Veliko sem hodila k zdravniku in jedla tablete. Saj so trenutno pomagale, kaj več pa tudi ne. Pa se strah je človeka, da si zaradi tega ne bi pokvaril želodca ali dodatno razdražil ledvic.

  

Potem pa mi je znanka iz Vuzenice Milka P. povedala, da obiskuje v Celju bioenergetika in da ji to terapije zelo pomagajo. Do takrat o tem, da bi obiskala bioenergetika, nisem razmišljala. Pa tudi o tem, če so dobri all ne, si nisem razbijala glave.

 

Gospo Milko poznam, poštena je, sem si rekla, če ji ne bi pomagalo, ga tudi ne bi priporočala. Pa sem šla še sama k njemu. Po sedmih terapijah sem se odlično počutila. Nobenega vnetja, nobenih bolečin, nobenega slabega počutja. Tudi hrbtenico mi je naravnal tako, da nisem imela več težav. Kot da sem drugi človek, bi rekla. Od zadnjega obiska je minilo že kar nekaj časa, jaz pa se še vedno dobro počutim. In verjamem v čudežno moč bioenergije in terapij gospoda Tomića.

 

Dragica H., Dravograd

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com