Neznosne bolečine

Pred Božičem je bilo, kar nekaj časa je od tega, ko sem se po telefonu pogovarjala z prijateljico in ji razlagala o svojih groznih bolečinah in težavah. Poslušala me je, potem pa mi je dala telefonsko številko Veseljka Tomiča, češ da je njej pomagal in da bo zagotovo tudi meni. Poklicala sem ga in mu. povedala, kaj me muči. Rekel je, naj se oglasim. In res. Tisti božič je bil zame najlepši.

 

Nobenih bolečin nisem čutila, kot prerojena sem bila. Seveda pa to ni trajalo za vedno. Verjetno bi morala bioenergetika večkrat obiskati. Saj ko so bolečine res nevzdržne povezane so tudi z različnimi gibi, ki jih delam v vsakdanjem življenju se odpravim k njemu in potem se nekaj časa spet odlično počutim.

 

Verjetno bi se morala odločiti za več terapij, kaj vem. Zdaj sem se odločila, da bom obiskala tudi ortopeda, da bom končno izvedela, ali bom imela takšne bolečine vse življenje ali se da kaj narediti. Na srečo pa vem, da mi bo bioenergetik zmeraj lahko pomagal. Morda bi me lahko z bolj rednimi in pogostimi terapijami tudi povsem pozdravil, kaj vem. če pa to ne, pa mi bo vsaj odpravil bolečino."

 

Alojzija V. iz Podkraja pri Velenju

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com