Bolečine in krči v nogah

Križ in noge so moja šibka točka. V nogah sem imela takšne bolečine in krče, da nisem mogla ne hoditi ne sedeti. Dobro leto sem zaradi tega redno obiskovala zdravnika, pa ni nič pomagalo. Skoraj sem že obupala, saj sem bila prepričana, da bom vse življenje priklenjena na posteljo oziroma stanovanje in da bom zmeraj trpela nepopisne bolečine. Potem pa sta mi sin in hčerka predlagala, da obiščem še bioenergetika Veseljka Tomića.

 

Poklicala sem ga in rade volje me je sprejel. Bil je zelo prijazen in ustrežljiv. Zelo se je potrudil. Sedemkrat sem bila na terapijah. Po sedmi terapiji so tiste grozne bolečine izginile in tudi krčev nisem več imela. Postala sem drugi človek.

 

Saj ne, da bi bilo čisto brez bolečin, zjutraj še čutim noge, pa tudi to, da imam križ, še vem, ampak tega, kar sem prej doživljala, s sedanjim stanjem ne morem primerjati. Zdaj lahko spet normalno sedim, hodim, se vozim, nič mi ni. Prepričana sem, da se mi stanje ne bi popravilo, če mi ne bi pomagal Veseljko Tomič, in zelo hvaležna sem mu zato. Vsake toliko ga še vedno obiščem, da dobim dodatno energijo, da pogleda, èe se da še, kako pomagati.

 

Fanika iz okolice Celja

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com