Vnetje sinusov

Čeprav prehladi res niso ravno nevarni, je vendarle neprijetno, Če ti kar naprej curlja iz nosa, huje pa je, če se ti ob tem vnamejo še sinusi. Pred skoraj dvema letoma sem gledala oddajo na televiziji, v kateri je bil gost bioenegetik Veseljko Tomić. V oddajo je poklicala tudi neka gospa in povedala, da je imela težave s sinusi, ki so minile po obisku pri gospodu Tomćèu. Nisem prav verjela. Ko pa sem se slišala, da je nekoga, ki je prišel k njemu nahoden, v hipu pozdravil, sem se vseeno odločila, da ga obiščem.

  

Obisk je bil veè kot uspešen. Čeprav je od najinega prvega srečanja minilo že več kot leto in pol, nisem imela po tern nikoli več vnetih sinusov, bolečin, bronhitisa ali prehlada. Vse to sem odpravila z njegovo pomočjo. Antibiotikov, ki sem jih prej redno jemala, nisem oziroma ne potrebujem več. V tistem najbolj kritičnem času, v zimskih mesecih, se še vedno enkrat mesečno oglasim pri njem na varovalni terapiji, kot temu pravim, sicer pa nimam nobenih težav. Res moram reči, da sem silno zadovoljna in da sem gospodu Tomiću hvaležna, da mi je pomagal in me pozdravil.

 

Moje vnetje sinusov je bilo kar kronično, na prehodu jesen-zima in zima-pomlad je bilo več kot neznosno. Zdaj pa sem na tisto boleče in trpeče obdobje skorajda povsem pozabila in tudi nahoda ne poznam več.

 

Ana iz Celja

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com