Išijas

Pravi, da je malce močnejše postave, to pri tej zgodbi sploh ni igralo vloge. Proti koncu lanskega leta je bilo, ko je začutil bolečine v križu. Menda je bil išijas. Začel je jemati tablete, pa ni kaj veliko pomagalo. Po mesecu dni hudih bolečin pa ga je nekega dne povsem zvilo.

 

Nič več se ni mogel držati na nogah, kaj šele da bi hodil. Hčerka, ki je imela težave z bolečinam v ramenu in je to uspešno pozdravila s pomočjo bioenergetika Veseljka'Tomića, je očetu predlagala, naj ga obišče. Pa ni bil najbolj navdušen. Nikoli namreč ni verjel v bioenergijo ali čudežno moč rok, ki ti jih nekdo polaga na telo. Ampak injekcije mu tudi niso bile ljube. Ne samo zato, ker bolijo, pač pa, ker, kot-je ugotovil, ne pomagajo kaj dosti. Pa tablete, ki tudi za želodec in se kaj niso zdrave, tudi ne.

 

Na hčerkino prigovarjanje, sem se le odpravil k bioenergetiku Tomiću. V auto so me skoraj nesli, saj nisem mogel hoditi. Po stopnicah do njegove ambulante v hotelu v Celju so mi morali pomagati kar trije, sicer ne bi zmogel poti do njega. Pregledal me je in ugotovil, kaj je narobe. Z ženo nama je celo pokazal premaknjeno ploščico v moji hrbtenici in velikansko bulo, ki se je naredila ob ukleščenem živcu. Najprej mi je naravnal hrbtenico oziroma vretenca in le poskrbel za ujeti živec. Zabolelo je, priznam, ampak bolečin sem bil že tako vajen. Potem pa mi je odleglo. In ne boste verjeli, že po prvi terapiji sem se iz njegove delovne sobe vračal kar po stopnicah brez pomoči.

 

Trikrat sem se bil tam in bil sem kot prerojen. Nobenih bolečin več, lahko se premikam, hodim, živim. Tako kot sem bil v začetku nejeveren in v bioenergijo le ~ nisem verjel, tako zdaj verjamem. Vsem, ki imajo podobne težave, priporočam, da jih odpravijo tako kot jaz. Veseljku n Tomiću sem v resnici hvaležen, da me je rešil bolečin in mi omogoèil, da spet normalno živim. Pa tudi moja hčerka ga ne more prehvaliti. Žena ga za zdaj še ni potrebovala. Če pa bo imela težave z zdravjem , sem prepričan, da se bomo takoj odpravili k njemu, toliko zaupamo v njegovo delo."

 

Franci F., Šentjur 

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com