Migrene

Slabo srce

Imam 83,že dalj časa bolujem na srcu in imam težave z povišanim krvnim pritiskom. Pred tremi leti in pol so mi ugotovili da bi bilo potrebno narediti operacijo kolka. Ker so bile močne bolečine in čakalna doba kar dolga sam zvedla za gospoda Tomića da bi mi on lahko pomagal za bolečine. Zelo mi je pomagal za bolečine in ko sem dobila rok za operacijo sem morala vse preiskave še enkrat naredit ,ampak nisem dobila zeleno luč zaradi srca! Zato sem se obrnila gospodu Tomiću zaradi srca in ko sem spet išla na preiskave na moje in njihovo presenečenje sem dobila zeleno luč za operacijo.

 

Operacija je izjemno uspela.Zdaj pa obvezno grem na terapijo gospodu Tomiću enkrat mesečno in mi pomaga da se čim boljše počutim.

 

Ko je moja hčerka videla in se prepričala kako meni pomaga je začela tudi ona hoditi na terapije zaradi alergij in ji je enako uspešno pomagalo kot meni!

 

Imava popolno zaupanje v njegove terapije in z veliko veselja prideva vsakrat vnovič!

 

Mira L. iz Celja

Prirojena srčna napaka

"Ko sem bil star 13 let, sem prvič srečal Veseljka. Takrat so mi namreč zdravniki postavili diagnozo, in sicer prirojeno srčno napako. Mami je prišlo na uho, da v Celju (takrat še v hotelu Evropa) dela zelo dober bioenergetik, pa smo si rekli "zakaj pa ne" in smo se odpravili k njemu na mojo prvo terapijo.

 

Ko sem se odločal, ali naj grem ali vendarle ne, je v meni pretehtal nek glas, energija, ki me je nagnila na stran, da vendarle poskusim. Od takrat dalje je Veseljko moj "hišni zdravnik za krizne trenutke" :)

 

Ne le, da mi je veliko pomagal pri mojih težavah s srcem, namreč ko se je pri meni povečevala psihična obremenitev zaradi gimnazije, mature, kasneje pa težkega študija, mi je ogromo pomagal tudi pri krepitvi imunskega sistema, glavobolih, koncentraciji, spominu za učenje, težavah s hrbtenico in še in še. In še danes, ko sem že odrasel moški v zelo stresni in naporni službi, je Veseljko moj vir energije. Veliko pa mi pomeni, da sem eden izmed njegovih pacientov, s katerimi se energetsko dobro "čuti", zato venomer poudari, da ga ob terapiji še jaz malo napolnim z energijo.

 

V glavnem - Veseljko je car in ga priporočam vsem, pomaga vam lahko tudi pri težavi, za katero si nikoli ne bi mislili, da je to mogoče!"

 

Jasko M.

Popolnoma zlepljeni ter rahlo otečeni veki

24.6.2011 se nama je rodil najin sonček z imenom Ema. Ema se je rodila zdrava, skozi njeno odraščanje sva opazila, da ima najina punčka težave z levim učkom. Vsak dan oz. jutro je imela oko popolnoma zlepljeno ter rahlo otečeni veki, modrikaste barve. Vsako jutro sva ji izpirala oko s kamiličnimi obkladki, vse dokler se ji oko ni odprlo. Stanje se je z dneva v dan slabšalo. Vse skupaj je izgledalo, kot zaspanček, ki je segal od enega konca očesa do drugega. Trudili smo se na vse pretege ohraniti oko čisto, vendar se ji stanje žal ni popolnoma nič izboljšalo. Odločili smo se obiskati zdravnika.

 

Zdravnica je ocenila, da gre za zamašen solzevod in najini punčki predpisala antibiotično mazilo.V upanju k izboljšanju njenega malega učka, sva ji pridno, po navodilih nanašala mazilo. Po štirih mesecih se najini Emici ni stanje izboljšalo.


Celotna zgodba

Hudo zbolela na želodcu

Pri rosnih 18 letih sem hudo zbolela na želodcu.. Ves čas od takrat je šlo samo navzdol in zdravnica mi je pri 21 letih rekla, da če se bo zdravje tako drastično slabšalo, ne bom dočakala svojega 30 leta. Vsa tista zdravila niso skoraj nič pomagala, le rahlo so mirila bolečino, slabost, dejanskega stanja pa ni izboljševalo. 

 


Celotna zgodba

Stopite v stik

Delovni čas: Pon - pet: 9h - 16h

Telefon:  00386 03 544 31 50

GSM:  00386 41 798 002

Epošta:  veseljko.tomic (at) gmail.com